Elektrische installaties in gebouwen

ITB is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf met de focus op de installatie en het onderhoud van elektriciteit voor zowel hoog- als laagspanning.

Het aanbod van ITB is uitermate veelzijdig. Naast hoog- en laagspanning is de onderneming ook helemaal thuis op het vlak van computerbekabeling, telefooninstallaties, branddetectie, diefstalbeveiliging, elektrische verwarming en bordenbouw. Bovenop een erkenningsklasse 7 – P1 beschikt ITB eveneens over een VCA-veiligheidscertificaat.

Onze actieradius is voornamelijk de driehoek Antwerpen-Gent-Brussel. We zijn voortdurend actief op verschillende werven onder leiding van twee projectdirecteurs die elk een team van projectmanagers aansturen. Zij worden op hun beurt ondersteund door onze eigen teken- en studiedienst. Wij kunnen een beroep doen op een team van ervaren medewerkers naast een pool van vaste onderaannemers.

Naast de installatie kunnen wij klanten ook ontzorgen door een divers aanbod van servicecontracten en onze 24/7 permanentiedienst.

Ontdek meer

Veiligheid en preventie op de werkvloer

De bewustmaking van ieder personeelslid is een eerste vereiste om ongevallen te voorkomen. ITB streeft naar een veilige werkomgeving.

Onze realisaties

Ontdek onze verwezenlijkingen in België.