Turnova

10 september 2019

Turnova

Een bruisend nieuw stadsdeel vlak bij de Grote Markt in hartje Turnhout

Wonen, winkelen en beleven, het kan allemaal in Turnova. Naast zo’n 250 woongelegenheden en een 40-tal winkels is er de nieuwe stedelijke academie, een viersterrenhotel en een ondergrondse parking. Drie pleinen met een eigen sfeer versterken het stadshart. Samen met de gezellige cafés, restaurants en terrasjes geeft Turnova een nieuwe dimensie aan het stadscentrum van Turnhout.

ITB was verantwoordelijk voor de elektrische installaties in de ondergrondse parking en in de appartemententoren, het atrium en de gemene delen.

Voor de parking leverde en plaatste ITB de HS installatie 630kVA, de noodstroominstallatie 1000kVA, de laagspanningstellers voor 47 appartementen, de algemene delen en de winkels. ITB zorgde eveneens voor het ALSB Parking, ALSB Nood, ALSB gemene delen appartementen, ALSB Parking Vitaal, en leverde en plaatste 11 verdeelborden voor de parking en de gemene delen, een mazennet bliksembeveiliging, de branddetectie-installatie dmv puntdetectoren, de opritverwarming voor de parking en de verlichtingsinstallatie aangestuurd via Dali/KNX sturing.

Voor de uitbater van de parking Indigo verzorgde ITB het bekabelingsgeheel voor het beheer van de parking, evenals het datanetwerk

Voor de appartemententoren leverde en plaatste ITB de verdeelborden, diverse voedingskabels en secundaire bekabeling, de bliksembeveiligingsinstallatie, de branddetectie-installatie voor zowel de algemene delen als de appartementen, de toegangscontrole-installatie evenals de videofoon-installatie en de verlichtingsinstallatie voor de algemene delen